Luka Jović, FK Real Madrid
Luka Jović, FK Real Madrid; Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Prilika da oživi karijeru.

Italijanski „Koriejre delo sport“ doneo je informaciju da će srpski napadač Luka Jović od naredne sezone nositi dres Fjorentine i to kao pozajmljeni igrač Real Madrida.

PROČITAJTE JOŠ

Prema navodima iz pomenutog lista, Real Madrid i Fjorentina su se dogovorili da Luka Jović ode na jednogodišnju pozajmicu.

Real je pristao da pusti Luku Jovića i da plaća polovinu njegove plate i tako omogući Fjorentini da ga dovede u svoje redove.

Prema istim izvorima Jović je već dao pristanak na tu vrstu aranžmana dok su dva kluba takođe dogovorila da bi pozajmica mogla da bude obnovljena i za sezonu 2023/2024 a o detaljima te pozajmice bi se dogovorili kasnije.

Luka Jović je pre nekoliko dana na društvenim mrežama počo da prati nlog Fjorenrine što je slutilo u kom pravcu se odvijaju stvari.

Najveća prepreka je bila plata Luke Jovića od šest miliona evra, ali je i ta prepreka prevaziđena.

Posle sjajnih igara u Ajntrahtu iz Frankfurta Luka Jović je pojačao Real Madrid leta 2019. godine, potpisavši petogodišnji ugovor, ali nije uspeo da se izbori za ozbiljniju minutažu.

Posle prodaje Dušana Vlahovića u Juventus, Fjorentina je pojačala napad dolaskom Kabrala iz Bazela. Brazilac je na 14 mečeva postigao dva gola i do sada nije opravdao očekivanja. Baš kao i Poljak Pjontek.

U Fjorentini trenutno igraju tri srpska fudbalera – Aleksa Terzić, Matija Nastasić i Nikola Milenković za kog se očekuje da promeni sredinu.

BONUS VIDEO Ovakvo izvođenje penala do sada još niste videli

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar