Foto: Tanjug / Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Srpski fudbaler Luka Jović pokazao je čelnicima Milana i treneru Stefanu Pioliju da moraju da počnu da računaju na njega ozbiljnije.

Jović je još jednom postigao pogodak za svoj tim i to opet kad je ušao kao rezerva u teškom trenutku kada su se „rosoneri“ mučili da dođu do gola vrednog pobede.

PROČITAJTE JOŠ:

Protivnik je bio Frozinone u 23. kolu Serije A i do 80. minuta nije imao rešenje kako da slomi otpor domaćeg tima. A onda je u igru ušao Jović.

Pioli ga je povukao kao džokera sa klupe umesto Kristijana Pulišića i samo minut kasnije postigao pogodak. Centaršut je poslao Benaser, usledio je nesporazum Romanjolija i Valerija, a Luka je stigao do lopte.

Isprva mu je bila namenjena da je glavom sprovede u mrežu, nekako se snašao uz malo sreće.

Između dva igrača Frozinonea je šutirao desnom nogom i probušio mrežu rivala za svoj sedmi gol u sezoni kojim je doveo Milan do 3:2 i praga pobede.

Taj pogodak će se na kraju ispostaviti pobedonosnim, pošto je Milan sačuvao prednost. Tu prednost su „rosoneri“ gradili od 17. minuta kadaj e prvi pogodio Olivije Žiru za 1:0, da bi u 24. sa penala izjednačio Matijas Sule.

Luka Maciteli je preokrenuo na 2:1 pogotkom u 65. minutu za Frozinone, dok je Žiru namestio gol Mateu Gabiji u 72. minutu za 2:2, a onda je na scenu stupio Jović i rešio meč za minut.

Milan sada ima 49 bodova na trećem mestu tabele Serije A, dok je Frozinone na 14. poziciji sa 24 osvojena boda.

BONUS VIDEO: Crveni karton za Obalu Slonovače

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar