Suarez daje gol Barseloni, Foto: EPA-EFE/Ballesteros

Luis Suarez, špic Atletiko Madrida objasnio je zbog čega je slavio gol protiv Barse, "telefoniranjem", spajanjem ruku i gledanjem ka nebu.

PROČITAJTE JOŠ:

Atletiko je u subotu uveče pobedio katalonskog giganta sa 2:0, golovima Tome Lemara i spomenutog Suareza u prvom poluvremenu.

Prvo je Suarez asistirao Lemaru u 23. minutu, a onda je Francuz uzvratio Urugvajcu u 44. minutu i Suarez je dao svoj prvi gol Barsi od prošlogodišnjeg odlaska iz tog kluba.

„Srećan sam zbog timske pobede, koja je ono što smo želeli. Barselona mi je nešto specijalno, ali moj posao i rad su 100 posto posvećeni Atletiku i uradili smo sve da uzmemo tri boda“, rekao je Suarez za Marku.

Imao je i neobičnu proslavu, što nije promaklo španskim medijima, koji su verovali da se time naslađivao zbog osvete Ronaldu Kumanu, treneru Barse.

Holanđanin je tvrdio da je Suarez već u ozbiljnim fudbalskim godinama i tražio je mlađa rešenja u napadu, zbog čega je Luis otišao. Kuman je to Suarezu saopštio putem telefona.

„Ta proslava je za ljude koji znaju da imam isti broj mobilnog. Nije to bilo namenjeno Kumanu uopšte. Takođe, nisam potpuno slavio zbog svog poštovanja prema Barseloni“, objasnio je Suarez posle utakmice.

Podsećamo, Atletiko Madrid je posle ove utakmice na deobi prvog mesta sa Real Madridom jer oba tima imaju po 17 bodova, ali „jorgandžije“ imaju i utakmicu više od Reala.

BONUS VIDEO: Ivan Gudelj o propalom transferu u Real zbog bolesti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar