Hulk, Emamnuel Emenike, Jese Rodriguez
Foto:BULENT KILIC / AFP / Profimedia/WASHINGTON ALVES / AFP / Profimedia/San Acosta / Zuma Press / Profimedia

Fudbal je kroz svoju istoriju video veliki broj pravih šmekera. O nekima se još uvek priča, drugi su pomalo zaboravljeni, ali jedno je sigurno - momci koji su popularnost stekli profesionalno se baveći "najvažnijom sporednom stvari na svetu" spadaju među najpopularnije među lepšim polom.

No, ta popularnost povremeno ume da ode u ekstrem, pa dobijemo situacije koje teško da bi iko mogao da izrežira na način na koji su se one u stvarnosti zbile.

PROČITAJTE JOŠ...

Poslednja priča iz rubrike „verovali ili ne“ dolazi iz Brazila, a glavni akter je nekadašnji napadač Porta i reprezentativac Brazila, Hulk. Na početku karijere Brazilac je igrao u Japanu, gde je upoznao Iran Anđelo de Souzu, sa kojom je stupio u brak 2007. godine. Od tog momenta pa sve do jula 2019. godine ovaj dvojac je dobio troje dece – dva sina i kćerku – pre nego što je saopšteno da se rastaju.

Samo tri meseca kasnije, u oktobru 2019. Hulk je započeo romansu sa sestričinom svoje bivše supruge, Kamilom Anđelo. U martu 2020. njih dvoje su se venčali, da bi u septembru objavljeno da čekaju svoje prvo dete.

Podjednako bizarna priča stiže nam iz Španije, a glavni akter je nekada uzdanica Real Madrida Hese Rodrigez. Hese je od 2012. do 2020. godine dobio petoro dece sa različitim ženama. Jedna od njih, Aura Ruiz, optužena je da je pokušala Hesea da pregazi automobilom. Njih dvoje su prethodno bili i na sudu, kada je ona po rođenju sina 2017. godine fudbalera optužila da nije izvršavao svoje obaveze kao otac, dok je Hese u protivtužbi Auru pokušao da pošalje u zatvor.

Kasnije su se pomirili, da bi krajem 2020. u javnost isplivao seks-skandal u kom je Hese navodno Auru prevario sa njenom drugaricom, a ona je pokušala da mu se, prema prvim informacijama, osveti tako što ga je udarila automobilom.

Ubrzo potom oglasila se Aura, koja je demantovala napad na Hesea.

Inače, ovo nije prvi put da je za Hesea vezan neki incident koji je mogao da ga košta glave. Naime, on je 2014. morao da bude spašavan nakon što je došlo do eksplozije i požara u stambenom kompleksu u kom je boravio dok je igrao za Real iz Madrida.

Glavni „junak“ treće priče je Emanuel Emenike, sada već bivši fudbaler koji je u karijeri igrao za Fenerbahče, Spartak iz Moskve, Vest Hem, Olimpijakos, Las Palmas, Vesterlo…, navodno je, prema pisanju inostranih medija, prvobitno bio u vezi sa Ezin Akudo Anjaohom, sa kojom je navodno bio i u braku, potom su se razveli, da bi od 2016. Emenike ušao u romansu sa Nadi, sa kojom se potom oženio 2018, a potom dobio i troje dece.

Emenike je u međuvremenu demantovao takav sled događaja, dok se Ezin, inače 31-godišnja advokatica iz Nigerije, nije oglašavala povodom tog pitanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ezinne Akudo Anyaoha (@ezinneakudo)

Njih trojica su „uzeli pelcer“ od mnogo starijeg i popularnijeg kolege, Rajana Gigsa. Gigs je napravio dete svojoj u tom trenutku budućoj snaji Nataši, potom platio za abortus, a ona se kasnije udala za njegovog brata Rodrija sa kojim je bila u braku samo tri godine. Gigs se razveo 2017. godine od svoje supruge Stejsi, da bi 2020. bio uhapšen zbog sumnje da je izvršio fizičko nasilje nad svojom novom devojkom.

 

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar