Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ništa od velikog transfera ovog leta

Danima se šuškalo da bi Mohamed Salah mogao da napusti Liverpul i preseli se u Saudijsku Arabiju, ali od tog transfera izgleda da ovog leta nema ništa.

Trener „redsa“ Jirgen Klop zadovoljan je kako Salah pristupa klupskim obavezama i ističe nameru da želi da ga zadrži kao lidera u timu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mo je veoma posvećen, trenira kao i inače. Tokom sastanaka se naročito istakao liderskim sposobnostima. Moramo da baratamo činjenicama, a jedna od tih je da sam prezadovoljan njegovim zalaganjem i da je sve u redu što se njegovog statusa u klubu tiče“, rekao je Klop.

Al Itihad poslao je zvaničnu ponudu za 31-godišnjaka „tešku“ 150 miliona funti, a po saznanjima dobro obaveštenih medija, spremni su da ponude i do 200 miliona ne bi li ubedili Liverpul da se odrekne Egipćanina.

Ipak, Salah je još uvek pod ugovorom sa Liverpulom, a klub sa „Enfilda“ izgleda da nema nameru da ga proda, čak i ako bi dobio više od 150 miliona.

Prelazni rok za premijerligaše se završava u petak, dok saudijski klubovi mogu da kupuju sve do 7. septembra.

Salah je u dresu Liverpula odigrao 308 mečeva, postigao 187 golova i zabeležio 81 asistenciju. Na Enfild je stigao 2017. godine, a prethodno je igrao za Romu, Čelsi, Fiorentinu i Bazel.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar