Foto: EPA-EFE/Andrew Yates

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u četvrto kolo Liga kupa, u kome brane trofej, pošto su na svom terenu pobedili Vikam sa 6:1.

Trećeligaš Vikam poveo je u 22. minutu golom Brendona Hanlana, a izjednačio je Kevin De Brujne u 29. minutu. Siti je poveo gol Rijada Mareza u 43. minutu, a u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena treći gol postigao je Fil Foden.

PROČITAJTE JOŠ:

Feran Tores bio je strelac četvrtog gola za Siti u 71. minutu, a do kraja utakmice golove su postigli i Marez u 84. i Kol Palmer u 89. minutu. U četvrtom kolu je i Liverpul, pobedom protiv Noriča od 3:0 na Enfildu.

Dvostruki strelac bio je Takumi Minamino u četvrtom i 80. minutu, a gol je postigao i Divok Origi u 50.

Kvins Park Rendžers je u Londonu pobedio na penale Everton sa 8:7, nakon što je utakmica završena 2:2, dok je takođe posle penala Sautempton kao gost iz takmičenja izbacio Šefild junajted sa 4:2, pošto je meč završen 2:2.

Posle izvođenja jedanaesteraca u četvrto kolo prošao je i Lids, pobedom u Londonu protiv Fulama za koji igra i naš internacionalac Aleksandar Mitrović – 6:5, pošto je utakmica završena 0:0.

Brentford je na svom terenu pobedio Oldam sa 7:0, Barnli je kao domaćin bio bolji od Ročdejla sa 4:1, a takođe sa 4:1 domaći Preston pobedio je Čeltenam.

Sanderlend je prošao u četvrto kolo pobedom na gostovanju protiv Vigana 2:0, a Stouk je na gostujućem terenu pobedio Votford sa 3:1. Utakmice četvrtog kola na programu su 26. i 27. oktobra.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača u Južnom Bulevaru derbi Zvezde i Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar