Foto: EPA-EFE/David Ramos

Direktor Pari Sen Žermena Leonardo potvrdio je da je Real Madrid poslao zvaničnu ponudu za Kilijana Mbapea.

Mbape želi da pređe u Real Madrid, koji je za njega ponudio 160 miliona evra u utorak popodne. Ta ponuda je glatko odbijena u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kilijan hoće da ode u Real, a mi ga nećemo sprečavati. Rekli smo ‘ne’ Realovoj prvoj ponudi, ali ako se uslovi poklope, videćemo“, rekao je Leonardo za RMC sport.

„Mbapeu smo izneli dve važne ponude: jednu za najbolje igrače u našem timu još pre dva meseca i jednu iznad ovih igrača u skorije vreme. Hteli smo da mu dokažemo da nam je važan i u središtu našeg projekta, ali ne iznad njega“, dodao je Leonardo.

On je opisao i kako vidi strategiju Reala u pogledu prilaska Mbapeu.

„Čini mi se kao da su hteli da dobiju ‘ne’ od nas, da pokažu da su pokušali da urade sve da bi dobili Mbapea i onda da sačekaju godinu dana i dovedu ga za džabe. Kilijan je uvek obećavao da neće otići besplatno. Nemamo više nameru da pričamo s Realom o Mbapeu. Krajnji rok je 31 avgust u ponoć. Plan je da ga zadržimo i produžimo ugovor. Ali nećemo ga puštati za manje para od onih koje smo mi platili Monaku, kom još uvek dugujemo deo novca“, objasnio je Leonardo kako vidi taktiku Reala i namere za Francuza.

Istakao je i da ne zna hoće li Real podići ponudu, kao i to da madridski klub već dve godine radi na tome da dovede Kilijana.

„Pričaju mu s porodicom, prijateljima… Ponuda je strategija da pokažu da hoće da ga kupe, ali su bili nepošteni, nekorektni i to što rade je nelegalno i neprihvatljivo. Ne prihvatamo 160 miliona i ako hoće da ide, biće to pod našim uslovima“, zaključuje Leonardo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar