FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL

Arsenal je nakon katastrofalnog početka sezone i tri uvodna poraza, upisao četiri utakmice bez poraza i sa samo jednim primljenim golom. Deo tih zasluga ide i golmanu Aronu Remsdejlu.

Remsdejl je Artetu i saradnike „kupio“ partijama na golu Šefild junajteda, nakon čega su za njega izdvojili 30 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

„Iskren da budem, nisam iznenađen dolaskom Ramsdejla. Čak ni cenom od skoro 30.000.000 evra. Možda za nemačke prilike to deluje kao ogroman novac, međutim, koliko god čudno zvučalo, u Engleskoj je normalno da golmane toliko platite“, rekao je Leno za „Sport Bild“.

Ipak, Remsdejl je na golu odmenio upravo Lena, koji se sada nalazi u drugom planu kod trenera Arsenala.

„Nema jasnog razloga zašto sam sklonjen. Samo mi deluje da nema dodirnih tačaka sa mojim izdanjima. Arteta je trener, odlučuje, a za mene je to teško, naravno“, kaže nemački golman.

Leno je u Arsenal stigao pre četiri godine, a tada je prvi golman „tobdžija“ bio Petr Čeh.

„Kad sam stigao bio sam drugi izbor, iza Petera Čeha. Nisam branio nekoliko prvih utakmica. Odjednom sam dobio šansu i bio prvotimac sve dosad. Želim da učim iz tog primera“, rekao je Bernd.

Lenov ugovor sa Arsenalom ističe 2023. godine, a po nekim naznakam klub iz Londona mogao bi da napusti već na leto sledeće godine, jer opcija sedenja na klupi mu nikako ne ide u prilog. Nemački golman je i dalje redovni putnik kada su reprezentativne utakmice u pitanju.

Spominje se da bi naredna destinacija mogla biti milanski Inter.

Tucak: Bez pomoći države nema novog Đokovića, Filipovića, Rađe, Modrića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar