Foto:EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Žestoke kritike na račun Portugalca.

Krisitjano Ronaldo bi tokom sledeće nedelje konačno mogoa da debituje za svoj novi klub Al Naser nakon što je odradio dve utakmice suspenzije koje odrađuje još iz Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ

Dolazak u Saudijsku Arabiju čoveka koji puni 38 goidina za mesec dana naišao je na brojne osude i koomentare da je tim potezom bacio ljagu na veliku karijeru, a to je mišljenje i Erika Kantone.

„Postoje dve vrste igrača u zalasku karijere. Oni koji žele da igraju svaku utakmicu jer misle da imaju 25 godina i puni su sebe i oni koji shvataju da više nemaju 25 godina i da su tu da pomognu mladim igračima. Znaju da neće igrati svaku utakmicu, nije ih briga, ali će pomoći klincima. To su zdravi ljudi“, rekao je Kantona.

On je zatim napravio paralelu sa svojom kariejrom.

„Povukao sam se sa 30 godina i ne znam kakav bih bio, a sada postoji neko ko želi da igra do 40. godine i misli da mora da igra. Gigs i Maldini su pomogli mladim igračima pred kraj. svojih karijera bez ikakvog egocentričnosti, a danas to radi i Ibrahimović. Ronaldo ne shvata da već ima 38 godina i da mora da bude svestan da neće igrati svaku utakmicu, i da se ne ljuti zbog toga.“

BONUS VIDEO Nove tenzije u Fudbalskom Savezu Srbije – kako se i kome raspodeljuje novac?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar