Foto: Privatna arhiva

Očekivan epilog.

Jedna osoba uhapšena, a više privedeno, nakon što je grupa huligana napala srpske roditelje, dok su njihova deca na svu sreću izbegla nemile scene.

PROČITAJTE JOŠ

„Više osoba je privedeno u službene prostorije mesne zajednice PU Ilidža. Do ovog momenta jedna osoba je lišena slobode, a imajući u vidu da su u toku aktivnosti policije, koja pod nadzorom tužilaštva KS preduzima mere i radnje na dokumentovanju svih okolnosti vezanih današnji događaj, više informacija će biti poznato nakon što te aktivnosti budu i okončane, odnosno, više detalja ćemo moći saopštiti tokom narednog dana“, rekao je za „Klix.ba“ portparol Ministarstva unutrašnjih poslova opštine Sarajevo, Mirza Hadžiabdić.

Strašan napad na turniru u Sarajevu dogodio se u subotu uveče kada su lokalni huligani suzavcima, bakljama i noževima napali roditelje maloletnih dečaka iz Srbije, koji su igrali za ekipu FK Zvezdare na „Šampion junior kupu“.

Otac jednog dečaka uboden je dva puta u zadnji deo tela i nogu.

Ostali roditelji su uspeli da se odbrane, pa je jedan huligan dobio nekoliko udaraca. Deca su prošla bez povreda, neka su bila u svojim sobama za vreme napada, a policija i hitna pomoć su na licu mesta.

BONUS VIDEO Fudbaleri Bolonje i Tijago Mota na sahrani Mihajlovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar