Darko Lazović, FK Napoli, Verona
Foto: Screenshot Youtube Serie A

Fudbaleri Verone osvojili su veoma važan bod u poslednjem kolu Serije A protiv Napolija (1:1), a tako su uticali ne samo na sopstvenu, već i na sudbinu dva tima u vrhu tabele - ekipe iz Napulja i Juventusa. U moru odličnih poteza istakla se reakcija Darka Lazovića, reprezentativca Srbije.

U trenutku kada je rezultat na semaforu pokazivao 1:1 Napolitanci su krenuli svim silama da jurišaju na gol Verone jer im je pobeda garantovala plasman u Ligu šampionu sledeće sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, niz neuspešnih pokušaja, ali i herojska reakcija našeg reprezentativca.  Naime, Lazović je pročitao šta će uraditi Bakajoko i tako sprečio gotovo siguran pogodak.

Posle kornera je štoper domaćina imao gotovo idealnu situaciju na šest, sedam metara od gola rivala, pokušao je da šutira uz svamu stativu, ali se na tom putu isprečio upravo Lazović.

Ova intervencija je značila ne samo da Napoli neće u Ligu šampiona, već da je to mesto uspeo da izbori Juventus upravo kiksom tima sa juga Italije.

Igor Jurić, trener Verone, poludeo je nakon jednog pitanja novinara koji je u prvi plan stavio timove koji su se borili za plasman u evropsku elitu, a ne njegove izabranike.

Pomenuti trenutak pogledajte na 2:45 video snimka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar