Igor Jurić, FK Verona
Foto: Screenshot Twitter dinacasciaro

Ivan Jurić, hrvatski trener na klupi Verone, odlučio je da prekine intervju zbog pitanja koje mu se nije dopalo.

Hrvatski strateg je uspeo da napravi senzaciju sa Veronom, za koju nastupaju reprezentativci Darko Lazović i Ivan Ilić, i u poslednjem kolu osvoji bod protiv Napolija (1:1), te je tako ostavio Napolitance bez Lige šampiona, dok je mesto u evropskoj eliti obezbedio Juventus.

Mađutim slavlje mu je pokvario jedan novinar „Skaj Sporta“.

Jurić je nakon meča trebao da da izjavu za Masima Ugolinija, novinara na terenu, te novinarima u studiju u Milanu predvođenim Fabiom Karesom.

„Juriću, večeras ste presudili ko će u Ligu šampiona. Umesto Napolija, tamo ste poslali Juventus. Vaša Verona večeras je bila potpuno drugačija od izdanja u kojima smo je gledali proteklih nedelja. Koliko teško vam je bilo…?“ krenuo je Ugolini.

Trener Verone na to je besno prekinuo novinarsko pitanje:

„Odmah na početku ogromno sr***! Morali biste da poštujete Veronu, ne možete tako da pričate o nama! Morate nam pokazati poštovanje, je li vam to jasno?! I morate gledati Veronine utakmice tokom cele sezone!“

Novinar je uskočio: „Dopustite mi da završim…“, ali Jurić ga je „poklopio.

„Ne, nećete vi ništa završiti! Neću pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete!“

Novinar je opet pokušao:

„Juriću, vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vreme.“

Jurić je na to do kraja poludio:

„Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vreme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša ekipa je uvijek davala sve od sebe, uvek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate da mi se izvinite zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se izvinite!“ viknuo je Jurić i otišao iz kadra.

Činjenica je da je Verona ove sezone nastavila s odličnim igrama i rezultatima protiv velikana. Konkretno, remizirala je u oba prvenstvena susreta s Juventusom, a uzela je i bod kod Milana.

U osam poslednjih mečeva u Seriji A verona je osvjila samo tri boda, a na kraju je u poslednjem kolu pokazala zbog čega je zovu „ubicom favorita“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram