Foto: TSC

Fudbaleri TSC-a dočekuju u sredu ekipu Kolubare u utakmici osmine finala Kupa Srbije, što će biti prvi meč tog tima sa novim trenerom na klupi.

Novi trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je pred njegovom ekipom zahtevna utakmica protiv Kolubare u osmini finala Kupa Srbije, ali je istakao da veruje da je tim iz Bačke Topole favorit u tom meču.

PROČITAJTE JOŠ

„Kolubara je iskusan, zvanično najstariji tim u našoj ligi. Imaju puno iskusnih igrača i očekujemo promene u njihovom timu za predstojeći meč. Kolubara je verovatno imala najtežu utakmicu u prvom kolu od svih superligaša, u Lučanima protiv Mladosti, ali uspeli su pozitivno da je reše. Očigledno je da i u ovom takmičenju imaju visoke ambicije“, kazao je Lazetić.

On je upozorio na specifičnost mečeva u Kupu.

„Lazarevčani forsiraju igru sa tri igrača pozadi i ta formacija se pokazala kao dobra, tako da znam da je pred nama zahtevna utakmica. Kup utakmice su specifične, igra se samo jedna i moramo imati maksimalno dobar pristup, jer tu se greške ne opraštaju, a to nam daje veliku motivaciju da pobedimo“, rekao je Lazetić.

Ipak, naglašava da će fokus biti samo na igri njegove ekipe.

„Siguran sam da smo mi favoriti, bez obzira na trenutne rezultate. Na teren izlazimo sa jasnim stavom, koncentrisani na svoju igru i na ono što moramo da uradimo i ono što treba da popravimo“, istakao je on.

Komentarišući svoj prvi trening sa novom ekipom, Lazetić je istakao da je veoma zadovoljan igračima.

„Momci su pokazali određenu reakciju, ali to se uvek i dešava kada se promeni trener. Znam da je ovaj tim i te kako sposoban za dobra izdanja, odmah počinjemo na tome da radimo i spremamo se za preostale utakmice polusezone“, rekao je Lazetić.

Ističe da je najbitniji pristup.

„Sutra moramo da izađemo na teren sa dobrim stavom i od njega će zavisiti rezultat i naš dalji plasman u Kupu Srbije“, zaključio je on.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije TSC – Kolubara igra se u sredu od 13.00 na TSC Areni u Bačkoj Topoli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar