Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Vojvodina i Spartak igrali su 1:1 u 37. kolu Super lige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Lalatović je najpre izjavio saučešće porodici preminulog Milana Kosanovića.

„Najpre bih izjavio saučešće porodici Kosanović. Na veliku žalost, izgubio je bitku sa koronom. Srpski fudbal i Vojvodina izgubili su sjajnog stručnjaka i velikog čoveka. Otišao je prerano. Žao mi je njegovog sina, koji je dolazio svaki dan sa svojim ocem na stadion i zato smo danas svi u crnini“, izjavio je Lalatović.

On se posle osvrnuo i na  samu utakmicu.

„Želim da čestitam mojim momcima na svemu, ostali smo na trećoj poziciji, da li ćemo tu i ostati, meni i mojim igračima nije sada toliko bitno. Neki od njih nisu želeli danas da rizikuju, da se ne povrede, jer nisu dobili nove ugovore i ja ih apsolutno razumem. Zašto bi rizikovali svoje karijere zbog Vojvodine, jer ovde izgleda ne postoji nagrada za dobar rad i za uspeh, za trofeje, za obaranje klupskih rekorda, za najviše pobeda u istoriji Vojvodine“, rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, rekao je da je njegova ekipa zasluženo osvojila bod danas protiv Spartaka.

„Utakmica je bila prava prvenstvena, zaslužen bod, podela plena… Ne bih mnogo pričao. Čestitam igračima na prikazanoj igri, igrali smo praktično bez pola tima. Neke stvari ne bih želeo da komentarišem“, rekao je Lalatović posle utakmice u Novom Sadu.

Trener Spartaka Vladimir Buač kazao je da je njegovoj ekipi bod bio neophodan.

„Očekivao sam bod jer nam je neophodan. Katastrofa je što smo došli u situaciju da nam treba bod, ali tako je, kako je. Mi smo svoj cilj ostvarili“, kazao je Buač.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar