Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, poručio je da su Belgijanci potcenili njegovu ekipu u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Standard je posle produžetaka prošao u plej-of - 2:1 (1:1. 0:0).

„Mislim da su nas malo potcenili. I novinari ovde i Standard. Pre utakmice su nas doživljavali kao da igraju protiv male Vojvodine. A slavili su posle meča kao da su igrali protiv velike Vojvodine. Jedan veliki Standard, sa tolikim budžetom, kako se raduje, kako kupuje vreme, kako neće da ubaci loptu u igru. Kako  su se uplašili Vojvodine, jedva su živu glavu izvukli“, izjavio je posle meča Nenad Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ

Očekivano, Nenad Lalatović imao je samo reči hvale za svoj tim.

„Moji momci su zaslužili bar penale. Hrabro su igrali. Gledao sam utakmice belgijskog prvenstvao i video da niko ne sme da napadne poslednju liniju Standarda. A mi smo imali hrabrosti da napadnemo. Kao i protiv Crvene zvezde i Partizana. Mi se toga ne plašimo. Ja kao trener nemam strah ni od jedne ekipe. Nama je svejedno protiv koga igramo. Poslednjih pet minuta je visio gol. Njihov golman je u poslednjem minutu odbranio stopostotnu šansu“, rekao je Lalatović i dodao:

„Standard je veliki klub, njihova dva igrača zarađuju kao ceo moj tim, ali Standard nije bio bolji danas. Čak smo imali bolje šanse. Primili smo gol iz penala, da li je bio ili nije, ne znam“, završio je izlaganje trener Vojvodine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare