Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović, nije želeo da govori o otvorenom pismu Nemanje Vidića.

Poznato je da Lalatovića i Vidića veže čvrsto kumstvo i prijateljstvo, a Lalatović nije želeo da previše značaja pridaje pismu u kom je legenda Mančester junajteda „osula paljbu“ po aktuelnom rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Fokus je na utakmici Vojvodina – Crvena zvezda, koja će se igrati u nedelju u 17.30.

„Ja vraćam derbi u prvi plan, vraća ga Dejan Stanković, ništa ne može da baci ovakav derbi u drugi plan. Siguran sam da posle ove konferencije i konferencije Dejana Stankovića, svi ćemo se koncentrisati samo na fudbal, samo to me zanima, nedeljna utakmica protiv Zvezde“, rekao je Lalatović na pitanje o pismu Vidića, koje je podiglo toliku prašinu da je i Nemanja Matić najavio obraćanje javnosti.

Zanimljivo je i da je Lalatović odgovorio na optužbe da igra „spuštenog garda“ protiv Zvezde.

“Ja sam Zvezdu pobedio sa Voždovcem 1:0, pobedio sam s Vojvodinom na Marakani kad nam je trebala Evropa, sa 1:3, kao trener sam ovde prekinuo njihov niz kad su jurili rekord Benfike, bilo je 0:0, kad je bio trener Milojević i jurili su titulu, bilo je 2:2 u Nišu. Četiri puta me Zvezda nije pobedila, nadam se da će tako biti i peti put. Nije baš da Zvezda uvek pobeđuje Lalatovića”, rekao je Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare