Nemanja Matić Foto: Nemanja Jovanović/Nova rs

Pismo Nemanje Vidića, koje je kao grom iz vedra neba, udarilo fudbalsku Srbiju, u kojem je proslavljeni defanzivac žestoko udario po sistemu FSS i srpskom fudbalu u celini, nateralo je još još jednog Nemanju da se oglasi. Naravno, reč je o Nemanji Matiću.

As Mančester junajteda koji se naprasno povukao krajem avgusta iz nacionalnog tima, ne obrazloživši šta je pravi razlog za takvu ishitrenu odluku, najavio je da će da „razveže jezik“.

PROČITAJTE JOŠ

Možda je fudbalska Srbija na dobrom putu da ipak sazna šta je prevremeno oteralo u reprezentatativnu penziju Nemanju Matića.

„Danas je bilo puno poziva medija iz Srbije. Pismo Nemanje Vidića Fudbalskom savezu Srbije i stanje u srpskom fudbalu su velika i ozbiljna tema. To nije za kratak, dnevni komentar. Zato ću svoj stav izneti sledeće nedelje“, napisao je na društvenoj mreži Tviter Nemanja Matić.

Jasno je da će Srbija nestrljivo čekati da jedan od najboljih zadnjih veznih u poslednje dve decenije kaže šta ima na temu kako se radi u FS Srbije i u kom pravcu ide srpski fudbal.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare