Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović najavio je meč sa Crvenom zvezdom, demantujući da njegovi timovi igraju sa zadrškom protiv crveno-belih.

„Znamo njihove mane, probaćemo vrline da neutrališemo kako bismo napravili povoljan rezultat. Motivacija ne manjka, protiv Zvezde i Partizana. To je derbi, motivacija nije potrebna, tu se prave heroji, nadam se da će heroj doći iz Vojvodine“, rekao je Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam Zvezdu pobedio sa Voždovcem 1:0, pobedio sam s Vojvodinom na Marakani kad nam je trebala Evropa, sa 1:3, kao trener sam ovde prekinuo njihov niz kad su jurili rekord Benfike, bilo je 0:0, kad je bio trener Milojević i jurili su titulu, bilo je 2:2 u Nišu. Četiri puta me Zvezda nije pobedila, nadam se da će tako biti i peti put. Nije baš da Zvezda uvek pobeđuje Lalatovića“, rekao je Lalatović.

Postavljeno mu je i pitanje o učinku protiv Crvene zvezde, jer je poznato da je dete kluba sa Marakane.

„Kako se osećam? Kao pred svaki drugi meč, ljudi misle da ja kada igram protiv Zvezde, hoću da je pustim. To nije normalno. Ja sam profesionalac, hoću da ih pobedim, Zvezda je vezala tri-četiri titule, ne gubim ja, već 90 posto timova. Ali četiri puta nisu uspeli da me pobede. Dešavalo se da kad sam vodio Čukarički, vodimo, njima se svira penal, a meni se nije svirao kad je trebalo, i tako dalje… Neki put je nemoguće pobediti. Hteo neko da prizna ili ne, Zvezda je igrala dve Lige šampiona, sada su u Ligi Evrope. Imaju najveći budžet i najskuplje igrače. Imaju novca za najveća pojačanja, ali mislim da ćemo dati sve od sebe da napravimo povoljan rezultat“, dodao je Lalatović.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar