Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Pari Sen Žermen preduzeo je prvi korak u pregovorima sa Lacijom oko Sergeja Milinković-Savića, međutim ponuda od 60 miliona evra nije bila dovoljna da zadovolji apetite Rimljana.

Srpski reprezentativac tražena je roba na fudbalskoj pijaci, ali će zainteresovani klubovi, uprkos finansijskoj krizi, morati prilično da odreše kesu.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi klub koji je inicirao pregovore je Pari Sen Žermen, ali se 60 miliona evra ispostavilo kao nedovoljno da otkupe sjajnog veznog igrača.

Prema pisanjima francuskih medija, Lacio neće pristati da proda Milinković-Savića za manje od 80 miliona evra, pa je na adresu Leonarda, sportskog direktora Parižana poslat negativan odgovor.

Rimljani su u prethodnim prelaznim rokovima kao minimalnu otkupnu klauzulu za Sergeja odredili 100 miliona evra što se ispostavila kao previsoka cifra za zainteresovane klubove, a usled finansijske krize zbog pandemije koronavirusa bili su primorani da uoči letnjeg prelaznog roka spuste kriterijume i snize cenu jednog od glavnih igrača za čak 20 odsto.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram