Foto: EPA-EFE/Andrej Cukic

Fudbaleri Srbije igraju u nedelju poslednji meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru i ako je verovati kladioničarima, šanse nisu na njihovoj strani.

Srbija i Portugal su izjednačeni na vrhu grupe A sa po 17 bodova pa će u međusobnom duelu odlučivati ko će dogodine direktno u Katar, a ko će u baraž.

PROČITAJTE JOŠ:

„Orlovima“ je potrebna pobeda zbog lošije gol-razlike, a Portugal može da se zadovolji i bodom. Selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković je pred odlazak u Lisabon istakao da će ići na trijumf, a kladionice ne misle da za takav epilog ima mnogo šanse.

Stoga se srpskom timu u poznatoj kladionici Vilijam Hil daju male šanse za uspeh 11/2, odnosno kvota 6,50, što je procentualno 15 posto šanse.

Kvota na Portugalce je u istoj kladionici 1/2, odnosno 1,50 pa je kod njih situacija „fifti – fifti“, a na remi je kvota 4,2.

Nešto slično je i kad se pogledaju kvote na BetUS, gde je Portugal sa 1,56 ubedljiv favorit, s tim što se u Srbiju veruje za promil više nego u „Hilu“, pa je ovde kvota 6 na pobedu „Orlova“.

Po Sofaskoru, Srbija ima kvotu 5,75 na pobedu, dok domaćin u Lisabonu ima kvotu 1,53, a identična je i u Bet365, gde se remi procenjuje kvotom 4,20.

Možda najmanje šanse za trijumfalan epilog po naš tim daje „1XBET“, gde možete da zaradite najviše ako uložite na „Orlove“.

Oni daju kvotu 6,75 na pobedu Srbije, a 1,57 na pozitivan skor Portugala i 4,34 na remi. To u praksi znači da ako uložite 100 evra na Srbiju, dobijate 675 evra.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže (PROMO)

Još jedna od većih svetskih kladionica „BWin“ procenjuje šanse Stojkovićevog tima na 6,25, a portugalskog na 1,53.

Nerešen ishod se, slično kao i na ostalim mestima procenjuje na 4,20. Podsećamo, meč godine moći ćete ekskluzivno da gledate od 20 sati i 45 minuta na televiziji Nova S.

BONUS VIDEO: Saša Lukić postiže prvi gol u dresu Srbije protiv Katara

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare