Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Barselona ove srede od 21 čas gostuje Atletik Bilbau u zaostalom meču drugog kola Primere, a Ronald Kuman, trener Katalonaca, posvetio je pažnju i zimskom prelaznom roku.

Najpre je istakao da želi trijumf na „San Mamesu“, ali je svestan da to neće biti nimalo lako. Ukazao je na stvar koju Katalonci hitno moraju da poprave, kada povedu sa 1:0 često ispuste prednost.

PROČITAJTE JOŠ

„Moramo da postignemo drugi gol jer bi tako uništili veru protivnika da može da se vrati. Atletik ima novog trenera, pa možda bude promnjena početna postava, iako je samo dva dana radio sa igračima. Mislim da to neće imati veliki uticaj i da neće biti većih problema. Moramo da budemo spremni na sve opcije“, rekao je Kuman.

Istakao je da nema poente žaliti se na gusti raspored, ali i objasnio šta će klub raditi ovog januara u zimskom prelaznog roku.

„Mi smo mirni jer u životu postoje stvari koje ne možete da kontrolišete. Sledimo protokole Primere, a što se tiče rasporeda, znamo da je težak, ali svima je. Moramo da odigramo sve utakmice. Bilo koji trener na svetu gleda na januar kao na mesec kada može da napravi promene i da poboljša ekipu, tako i ja. Napravio sam listu mogućih žrtava i fudbalera koje bi bilo zanimljivo dovesti, ali sve zavisi od kluba“, rekao je Kuman.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar