Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Erling Holan biće najtraženiji fudbaler sledećeg leta, a tada na snagu stupa i njegova otkupna klauzula od 75 miliona evra pa će mnogi klubovi biti u redu da obezbede njegov potpis.

PROČITAJTE JOŠ

Potpredsednik Barselone Rafa Juste istakao je da je klub zainteresovan za Norvežanina, ali da je prethodni predsednik Bartomeo ostavio katastrofalno stanje i da prvo moraju da nađu način da saniraju štetu, pa onda da razmišljaju o pojačanjima.

„Nažalost, ne vidim da Holana možemo dovesti sada. Do kraja iduće godine pokušaćemo zakrpiti sve rupe, a tek ćemo onda razmišljati o pojačanjima“, kazao je Juste.

On je istakao da mora da se povrati satbilnost.

„Prvo moramo postaviti temelje kuće koju smo zatekli u ruševinama, a onda se moramo fokusirati na njenu stabilnost. Nahranimo prvo one kod kuće, a onda ćemo tek vidjeti šta još možemo napraviti. Ne smemo izgubiti iz vida da Barselona uvijek želi najbolje, Holan je jedan od najboljih“.

On je izneo kritike na račun Bartomeua kojeg je optužio da je kupovao igrače, a da nije vodio računa da li može da ih plaća i da je time samo povećao dug.

Što se tiče Ronalda Kumana, kaže da nije lako sarađivati sa njim, ali da ima poverenja i veru u trenera.

„Ronald je sjajna osoba, vrlo jasan i vrlo prijateljski raspoložen, iako nam se ponekad ne sviđa ono što govori. Ali, ako nešto pogrešno i kaže, ne radi to jer traži izgovor. Na primer, govori nam da ne može igrati 4-3-3 jer nema krilnih igrača jer su povređeni. Više nego što podržavam Ronalda, ono što ću učiniti jest podržati do smrti trenera koji je u klubu.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar