Foto: EPA-EFE/PETER POWEL

Želi samo u Ligu šampiona.

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Kristijana Ronalda, Žorž Mendeš, poručio je zainteresovanim klubovima da je portugalski reprezentativac spreman da pristane na 30 odsto manju platu od one koju ima u klubu sa „Old traforda“, prenose britanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ

Ronaldo je navodno zainteresovan da pređe u Atletiko, ali predstavnici madridskog kluba se još nisu oglašavili po ovom pitanju. Britanski mediji tvrde da Mendeš nudi Ronalda drugim klubovima, pošto želi da završi transfer pre početka sezone u Premijer ligi, 6. avgusta.

Portugalac trenutno zarađuje u Mančesteru oko 560.000 evra nedeljno, a ima ugovor sa „crvenim đavolima“ do juna naredne godine. On je izrazio želju da napusti klub sa „Old traforda“, koji naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona, a portugalski fudbaler je nezadovoljan i transfer politikom engleskog kluba.

Mediji su tvrdili da su Bajern, Sporting, Čelsi, Real i PSŽ zainteresovani za Ronalda, ali su ove informacije demantovane.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da računa na Ronalda u novoj sezoni, iako Portugalac nije otputovao sa timom na pripreme po Aziji i Australiji.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar