Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Fudbaler Mančester junajted Kristijano Ronaldo mogao bi već u januaru naredne godine da karijeru nastavi u Čelsiju, prenose britanski mediji.

Ronaldo je pre nekoliko dana izbačen iz tima, jer je odbio da uđe u igru na meču protiv Totenhema u 12. kolu Premijer lige. Portugalski fudbaler je zbog toga propustio duel sa Čelsijem u engleskom prvenstvu, a trenutno trenira sa drugim timom.

PROČITAJTE JOŠ

On je ove sezone odigrao 12 utakmica za engleski klub u svim takmičenjima, a postigao je samo dva gola.

Vlasnik Čelsija Tod Boli, koji je navodno i tokom leta pokušao da angažuje Ronalda, želi da već u januaru dovede portugalskog fudbalera. Ronaldo ima ugovor sa klubom sa „Old traforda“ do kraja sezone, a engleski mediji tvrde da su čelnici „crvenih đavola“ spremni da ga prodaju u zimskom prelaznom roku.

„Rukovodstvo Junajteda želi da se što pre otarasi Ronalda, ali problem predstavlja raskid ugovora. Ako engleski klub raskine ugovor, moraće da plati portugalskom fudbaleru 10 miliona funti. Junajted želi da proda portugalskog fudbalera pre juna naredne godine, jer planira da dobije obeštećenje za iskusnog fudbalera. Čelsi je spreman da otkupi Ronaldov ugovor od Junajteda do kraja sezone“, tvrdi britanski „San“.

Britanski mediji podsećaju da je Ronaldo i tokom leta bio na pragu prelaska u Čelsi, ali je tadašnji menadžer londonskog kluba Tomas Tuhel ubedio Bolija da odustane od ovog transfera.

„Ronaldo nije želja menadžera Čelsija Grejema Potera, već isključivo vlasnika Toda Bolija“, navodi „Dejli mejl“.

Ronaldo (37) se vratio u Mančester junajted 2021. godine, a pre toga je igrao za Juventus, Real i Sporting. On je bio član Mančester junajteda od 2003. do 2009. godine.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar