Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: Screeenshot Sportklub

Mančester junajted je doživeo istorijski debakl na "Old Trafordu" od arhineprijatelja Liverpula, a meč će ostati upamćen i po ispadu Kristijana Ronalda.

PROČITAJTE JOŠ

Već nakon prvog poluvremena su „crveni“ vodili sa 4:0. Nabi Keita, Dijego Žota i Mohamed Salah dva puta već tada su naterali neke igrače „crvenih đavola“ da napuste tribine.

Do 70. minuta su gotovo svi već bili van čuvenog stadiona, nisu mogli da gledaju brukanje tima koji vodi Ole Gunar Solskjer.

Kristijanu je to posebno teško palo, pa je već u nadoknadi prvog dela igre izgubio živce. I da mu na dresu ne stoji sedmica i ime Ronaldo verovatno bi odmah bio isključen.

Ovako je dobio žuti karton nakon što je dva puta šutirao loptu, a sa pravom namerom da udari Kurtisa Džonsa koji se već našao na zemlji. Tako je želeo da se oslobodi frustracije, a ne postoji fudbalski navijač koji ovako divljačko ponašanje nije osudio.

Bio je ovo drugi put u karijeri da je izgubio susret sa 5:0 u 617 ligaških mečeva. Prethodni put je ovo iskusio na svojoj koži pre 11 godina kada je Barselona uništila Real Madrid.

Posle svega je poslao poruku navijačima na Instagramu.

„Ponekad rezultat nije onaj za koji smo se borili ni onaj koji smo želeli. Za ovo smo mi krivi, samo mi, nitko drugi. Naši su navijači ponovno bili neverovatni u podršci koju su nam pružili. Oni zaslužuju bolje od ovog što smo uradili, mnogo bolje. Na nama je da to i napravimo. I to odmah!“

Ipak, Ronaldo nije odlučio da se izvini Džonsu zbog mučkih udaraca, već je samo kritikovao igru Junajteda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

BONUS VIDEO Ovako je Liverpul demolirao Junajted

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar