Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Sraman potez velike zvezde.

Kristijano Ronaldo se našao u centru skandala nakon poraza njegovog Mančester junajteda od Evertona.

PROČITAJTE JOŠ

On je u besu prilikom ulazka u svlačionicu povredio dečaka i razbio mu telefon, a sve je dobilo dodatnu dimenziju kada se oglasila njegova majka.

Dečak je snimao sve igrače Junajteda dok su prolazili prema svlačionici, baš kao i mnogi navijači oko njega, a onda ga je Ronaldo šokirao potezom.

Portugalac je besan zbog poraza ugledao je mobilni telefon koji ga snima i udario dječaka po ruci kojom ga je držao. Telefon je pao na pod i razbio se, a dečak je ostao s modricom i gomilom šokiranih navijača oko sebe.

Dečakova majka dala je izjavu posle utakmice za „Liverpoul Eho“ i otkrila kako je dečak Džejkob autističan i da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu, a to je uključivalo i povratak igrača u svlačionicu.

„Na kraju utakmice su igrači Mančester junajteda krenuli u svlačionicu. Mi smo imali karte za mesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Džejkob spustio telefon da i to snimi. Nije rekao ni reč, a Ronaldo mu je onda izbio mobilni iz ruke i samo otišao“, rekla je majka.

Ona je istakla da je sve bilo vrlo stresno za nju i njenog sina.

„Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu verovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Džejkob je bio šokiran, on je autističan pa nije do kraja ni shvatio šta se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo šta se dogodilo.“

Ronaldo se nakon utakmice javio na Instagramu i uputio iizvinjenje dečaku i pozvao da o njegovom trošku dođe pogledati utakmicu na Old Trafordu, a policija u Liverpulu potvrdila je da je pokrenula istragu u koordinaciji s Junajtedom i Evertonom vezano za ovaj Ronaldov potez.

BONUS VIDEO Divljački start Ronalda na utakmici protiv Njukasla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar