Kristijano Ronaldo i Aleks Ferguson, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je posebnu poruku navijačima Mančester junajteda i Ser Aleksu Fergusonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ferguson je pre 18 godina prepoznao kvalitet kod Ronalda, doveo ga je u Junajted i od njega načinio najboljeg fudbalera planete.

Ronaldo je kroz godine provedene na Old Trafordu došao uz Nemanju Vidića i do titule prvaka Evrope, a kasnije je u Real Madridu svoje rekorde i granice samo pomerao.

„Svi koji me znaju, znaju za moju beskrajnu ljubav prema Junajtedu. Godine u klubu su bile apsolutno neverovatne i put koji smo zajedno utabali i ono što smo postigli ispisano je zlatnim slovima u istoriji ove velike institucije“, počeo je Ronaldo svoju poruku preko društvenih mreža.

Ophrvala su ga osećanja kada je video naslove sa mnogih svetskih medija da se vraća u Mančester. Uvek je, kaže on, poštovao klub, čak i kada mu je bio rival.

„Moja prva domaća titula, prvi Kup, prvi poziv u reprezentaciju, Liga šampiona, Zlatna lopta i Zlatna kopačka, sva ova priznanja rođena su iz ove posebne konekcije između mene i ‘crvenih đavola’. Istorija je ispisana u prošlosti i biće opet. Imate moju reč. Ovde sam, vratio sam se gde pripadam, hajde da opet uradimo velike stvari! PS. Ser Aleks, ovo je za tebe“, napisao je Ronaldo.

BONUS VIDEO: Top 5 transfera u svetu fudbala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare