Foto: Promo

Najbolji evropski fudbal i jedna od najuzbudljivijih liga konačno kreću, ljubitelji fudbala spremni su za poletanje na krilima Premijer lige i Bundeslige od 13. avgusta.

I dalje se sležu utisci posle EURO 2020, gotove su i Olimpijske igre, a vruće sportsko leto dobija pravi nastavak.

PROČITAJTE JOŠ

Nema boljeg klupskog fudbala od Premijer lige, dok Bundeslige uvek donosi more uzbuđenja, golova i preokreta kao nijedno drugo nacionalno prvenstvo.
Uostalom, na Ostrvu uvek pet-šest timova konkuriše za titulu, dok u Nemačkoj igraju verovatno dva najbolja klasična špica današnjice, Robert Levandovski (Bajern) i Erling Holan (Borusija Dortmund).

Jedno je uvek sigurno – Bajern je šampion Nemačke, zato je u sezoni pred nama dodatno zanimljivo da li će i ko konačno uspeti da sa trona skine giganta iz Minhena, devetostrukog uzastopnog prvaka. U Premijer ligi, kao i uvek, nema izrazitog favorita, osim što će sve oči biti uprte u Mančester siti i Pepa Gvardiolu na kojima je takođe da odbrane zvanje šampiona.

I zato, fudbalska groznica u kojoj svi jure tron počinje! Nova sezona Premijer i Bundeslige je samo na Sport Klubu. Od 13. avgusta gledajte najbolji klupski fudbal bilo gde u Srbiji, samo uz SBB.

Foto: Promo

A, gde su u svim tim pričama srpski asovi? Nemanja Matić će sa Mančester junajtedom učiniti sve da pomrsi račune gradskom rivalu i biće jedan od glavnih pretendenata za sam vrh, pojačan Džejdonom Sančom iz Dortmunda. S druge strane, Luka Milivojević će u dresu Kristal Palasa uvek moći svakome da pomrsi račune.

Srpski reprezentativci glavnu reč ipak vode u Nemačkoj. Filip Kostić je glavna uzdanica Ajntrahta iz Frankfurta već godinama i sa čak 35 miliona evra najvredniji „orao“ u Bundesligi.

Boje Hofenhajma drugu sezonu zaredom braniće Mijat Gaćinović, a novi reprezentativac Srbije i uzdanica u defanzivi, Sava Aranđel Čestić, biće zadužen da odbrana Kelna što manje puta kapitulira. U Bunudesligu se vratio i Bohum, za koji će u najelitnijem nemačkom rangu igrati bivši mladi reprezentativac, defanzivac Erhan Mašović i nekada nada Bajerna, napadač Miloš Pantović.

Počinje omiljeni deo fudbalske godine, vreme je za uživanje u TV prenosima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar