Foto: EPA-EFE/Yuri Kochetkov

Golovi u sudijskoj nadoknadi su sastavni deo fudbala i tu nema spora, ali da na pet od osam mečeva padne po pogodak, a da na čak tri timovi dođu do pobede, je prava retkost.

Upravo to je bio slučaj u u četvrtom kolu Lige šampiona, u utakmicama koje su odigrane u utorak.

Kolo najjačeg fudbalskog takmičenja na planeti na identičan način su „otvorili“ Sevilja i Čelsi, koji su protiv Krasnodara, odnosno Rena odneli pobede rezultatom 2:1, obe u sudijskoj nadoknadi.

PROČITAJTE JOŠ

Prvo je Olivije Žiru pogodio za trijumf „plavaca“ u Francuskoj u 91. minutu, da bi Munir El Hadadi bio brži od poslednjeg sudijskog zvižduka, s obzirom na to da je u prekasnom 95. minutu rastužio Krasnodar, donevši tri boda Sevilji.

Identičan trend nastavljen je i na mečevima od 21 čas, gde je Juventus preko Alvara Morate u 92. minutu nokautirao žilavi Ferencvaroš, takođe konačnim rezultatom 2:1.

Golovi u nadoknadi vremena padali su još i u Kijevu, gde je Barselona posle 0:0 na poluvremenu rasturila u paramparčad Dinamo s ubedljivih 4:0, nešto slično dogodilo se i na „Old Trafordu“, gde je Junajted deklasirao Bašakšehir (4:1).

Prosto je neshvatljiv toliki pad koncentracije u završnoj fazi meča, ili je jednostavno igračima „duša u nosu“ u sudijskoj nadoknadi, s obzirom na haos koji je izazvala pandemija koronavirusa, pa igrači se ili zaborave jer nema navijača, ili jednostavno nisu dovoljno fizički i prihološki pripremljeni zbog čitave situacije, kojoj se ne nazire kraj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar