Foto: EPA-EFE/Eddy Lemaistre

Fudbaleri Čelsija pobedili su Ren sa 2:1, i to golom Žirua u 91. minutu, dok je Sevilja u 95. minutu slomila Krasnodar za 2:1.

U grupi E, Čelsi i Sevilja imaju po 10 bodova, Ren i Krasnodar po jedan, pa je situacija kristalno jasna kada je dalji plasman u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Krasnodar i Ren su krenuli na sve ili ništa, hrabro su odigrali, imali su barem po bod „u džepu“ do nadoknade, ali im sada preostaje samo da se izbore za treću poziciju koja vodi do Lige Evrope.

Po tri poraza su nanizali Krasnodar i Ren, odluka o daljem plasmanu verovatno će „pasti“ u narednom kolu, kada je Krasnodar domaćin Renu.

Sa druge strane, Sevilja će ugostiti Čelsi, biće to borba za prvo mesto pred nokaut fazu.

Što se Plavaca tiče, ranu dominaciju su krunisali golom u 22. minutu preko Odoija, ali su se kockali sa srećom i to se osvetilo u 85. minutu pri prekidu. Girasi je izjednačio, u 91. minutu je Žiru posle odbitka postavio konačan rezultat.

Sa druge strane, sličan scenario viđen je u Rusiji. Rakitić je dao gol u 4. minutu, Vanderson je kao rezervista u 56. izjednačio, El Hadadi je 45 sekundi pre kraja nadoknade doneo veliko slavlje španskom timu.

Uživo:

90+5′ I Sevilja je u nadoknadi slavila!

El Hadadi je doneo 2:1 Sevilji, pet minuta je svirano u nadoknadi, a El Hadadi je pogodio 45 sekundi pre isteka tog vremena!

90+1′ Gol za Čelsi, kakav obrt!

Žiru je strelac za 2:1, i to posle odbitka! Imao je sreće, jer je mogao da interveniše igrač Rena, ali nije na vreme skočio da preusmeri loptu na drugu stranu, osim u svoju mrežu.

86′ Šamar za Čelsi!

Seru Girasi je strelac posle kornera, dominantno je skočio i zakucao loptu u mrežu glavom za Renovih 1:1!

79′ Brzo je Čelsi promenio četiri igrača

U razmaku od 68. do 76. minuta, ušli su Kante, Žiru, Zijeh i Haverc.

63′ Još se drži Ren

Uspeo je i francuski tim da uzvrati u napadu, dugo već traje ofanziva Rena, ali bez prave šanse. Usput, Leu je zamenio Del Kastiljo.

56′ Gol Vandersona

Izmena je bila „pun pogodak“! Dugo je kružila lopta u akciji Krasnodara, na kraju je na desnom krilu dobio Vanderson i nije mnogo oklevao, 1:1 protiv Sevilje.

46′ Izmena u Krasnodaru

Nije se proslavio Sulejmanov, pa je šansu dobio Vanderson u drugom poluvremenu u taboru ruskog tima. U drugom meču, nije bilo izmena.

45′ Poluvreme

I Čelsi i Sevilja imaju više od igre, razloge za zadovoljstvo, na dobrom su putu da obezbede još jednu rutinsku pobedu.

35′ Sevilja tražila penal

Igrač Krasnodara je igrao rukom, ali je posle VAR asistencije glavni arbitar rešio da ne pokaže na belu tačku, smatrajući da nema elemenata za penal.

22′ Vodi i Čelsi

Nije mnogo vremena bilo potrebno Plavcima, Hadson Odoi je zatresao mrežu. Maunt ga je uposlio u kontri.

13′ Ne štedi ni Čelsi Francuze, već tri šuta su uputili Plavci

Jedan udarac bio je izblokiran, dva su završila van okvira gola. Deluje da će i ovde brzo biti sve jasno. Usput, Verner se obrukao…

5′ Rakitić strelac!

Hrvatski reprezentativac koji se vratio u Sevilju, doneo je vođstvo već u ranoj fazi utakmice! Posle jednog lošeg pasa igrača Krasnodara na sredini, Sevilja je krenula u akciju koju je golom krunisao Rakitić sa distance.

Tabela uoči početka utakmica u grupi E:

Liga šampiona, 4. kolo, utorak:

Krasnodar – Sevilja 1:2

Ren – Čelsi 1:2

21.00 Dortmund – Briž

21.00 Dinamo Kijev – Barselona

21.00 Juventus – Ferencvaroš

21.00 Lacio – Zenit

21.00 Junajted – Bašakšehir

21.00 PSŽ – Lajpcig

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar