Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Kabela i Radnika završen rezultatom 3:4 privukao je veliku pažnju. Ne samo zbog borbe za osminu finala, već zbog rezultata i načina na koji se do njega došlo.

Bilo je 3:0 za domaćina, pa 3:1 na poluvremenu, a na kraju – 3:4! Kladioničarski rečeno, iz „jedan u dva“ i 7+.

PROČITAJTE JOŠ

Dovoljno da se opet podigne prašina u srpskom fudbalu i pokrene priča o neregularnosti utakmica.

Ne bi čudilo ako se okršaj Kabela i Radnika dodatno nađe pod lupom…

Do tada se oglasio Ognjen Koroman, nekadašnji fudbaler a sada trener, koji često uvek govori šta misli. Tako je i ovaj put.

„Pitam FSS, rukovodioce klubova, pitam trenera Kabela i Radnika, je l’ vas nije sramota? 3:1 poluvreme, pa 3:4 na kraju, 7+ i iz ‘jedan u dva’. Gde su policija, tužilaštvo da se bave ovim stvarima u Srbiji? Fudbal nam je na izdisaju, ugašeni smo, ali nisu nam još javili… Fudbalska Srbijo, treneri i časni ljudi sporta, je l’ vidite šta nam rade od fudbala? Plašite se da se izjasnite, pa ovo rade našoj deci, srozavaju nas i prave budale od svih nas koji volimo fudbal i hoćemo da se igra fudbal u Srbiji, a ne da igramo fudbal za kladionice i neke Tončeve i slične Tončevima… Ovo je sramota i bruka… Ma, u stvari i nije, nema više šta u Srbiji da bude sramota i bruka“, napisao je Koroman na Fejsbuku.

Pitam FSS pitam rukovodioce klubova pitam trenere Kabela i Radnika JEL VAS NIJE SRAMOTA ??? ???3- 1 POLUVREME PA 3-4…

Posted by Ognjen Koroman on Четвртак, 22. октобар 2020.

Podsetimo, Kabel je već bio kažnjen za nameštanje utakmica protiv Smedereva (konačnih 2:1 posle 0:1), a i pored oduzimanja bodova novosadski klub ostao je u Prvoj ligi, iako je mogao da se bore i za superligaško društvo.

Upravo je Koroman bio trener Smederevaca, ali je potom 28. maja suspendovan od strane Disciplinske komisije FSS na šest meseci zabrane vođenja nekog kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar