Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Disciplinska komsija Fudbalskog saveza Srbije žestoko je kaznila Ognjena Koromana, bivšeg fudbalera Crvene zvezde i trenera Smedereva zbog, kako je navedeno, neprimerenih izjava.

Ognjen Koroman suspendovan je na šest meseci vođenja kluba, zbog njegovih izjava za medije i statusa na društvenim mrežama gde je kritikovao ljude iz Fudbalskog saveza Srbije, a ušao je u rat i sa Crvenom zvezdom.

Disciplinska komsija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je za Nova.rs da je Koroman kažnjen šestomesečnom suspenzijom, koja je stupila na snagu 28. maja.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnjem reprezentativcu Srbije zasmetala je odluka FSS da njegovo Smederevo bude „dvostruko kažnjeno“ zbog navodnom nameštanja mečeva, pošto su im prvo oduzeti botovi, a zatim su sprečeni da opstanu u Prvoj ligi Srbije, te će naredne sezone igrati u trećoj ligi.

Osim Koromana, kažnjen je i Nenad Lalatović, trener Vojvodine, koji neće moći da vodi „lale“ u naredna tri meča, kao i novčanom kaznom od 500.000 dinara.

Podsetimo, on se u septembru 2019. godine nakon incidenta protiv Radničkog u Nišu, prekrstio na terenu i rekao: „Ovoga mi krstam videćeš šta ću da uradim! Svaku nameštenu utakmicu, sve ću da kažem“.

Do danas je ostalo nejasno na koga, i na šta je Lalatović mislio, jer se od tada nije oglašavao tim povodom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram