Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaleri Srbije morali su da promene plan na američkoj turneji i umesto sa SAD igraće sa selekcijom Paname, što je u svom stilu prokomentarisao i Ognjen Koroman.

Bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Crvene zvezde poznat je kao kritičar i dešavanja u Srbiji, ali i Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Nacionalni tim sačinjen od fudbalera iz domaće Superlige trebalo je da igra sa Dominikanskom Republikom i potom SAD, ali američke vlasti nisu odobrile vize „orlovima“, tačnije onima koji dolaze letom iz Evrope.

„Ozbiljnost i rad FSS. U avionu saznali da neće dobiti vize (smeh). Zakažite sa Brodarcem, stavite na kladionicu i ono vaše. Vratite Pipera neka sudi i onako ga brzo vraćate. Nekada smo igrali sa Brazilom, Meksikom, Argentinom, sada Dominikana, Panama, sledeći su Havai. Doveli ste nacionalnu selekciju u situaciju kao onaj putujući cirkus“, poručio je Koroman putem Instagrama.

I nije se zaustavio, već je osuo još veću paljbu po FSS.

Foto: Printskrin Instagram/koroman.ogy

„Ko je kriv… Ovo se nije desilo u istoriji našeg fudbala, kreće se na put bez viza, obećali su nam tamo da uradimo!? Ko? A, šta radi ambasada SAD u Beogradu, šta ona izdaje? Vi ne možete da organizujete našu ligu, a ne ozbiljna putovanja! A da ne pričam o protivnicima. Proći ćemo finansijski dobro!? Šta je to dobro, da čujemo?“, napisao je Koroman.

Nekadašnji krilni fudbaler naveo je da „borba tek počinje“, uz pesmu „Za sve moje ljude“.

„Zbog menadžera, ličnog interesa, lojalnosti domaćih klubova, spremni ste da sutra, ako zatreba, igrate i protiv našeg Kosova! To je vama bitnije od tih par stotina hiljada dolara! Dokle?! Sledeći potez vam je da ubedite svojim ličnim novcem Piksija da preuzme, da bi šlagom prekrili smesu u kojoj plivate“, završio je Koroman.

Foto: Printskrin Instagram/koroman.ogy

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram