Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ognjen Koroman, nekadašnji fudbaler i reprezentativac Srbije, otvoreno je kritikovao predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

On već mesecima upućuje kritike na račun vlasti, Fudbalskog saveza Srbije i svog bivšeg kluba, Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Sada se oglasio povodom slučaja u koji je umešan Luka Jović.

„AV krenuo u obračun sa kriminalom! Bravo predsedniče! Žestoko udario na fudbalsku mafiju! Jović odbio da plati kaznu, sram ga bilo, u zatvor ga, predsedniče! Njega kaznite i sankcionišite i nema više mafije i kriminala u Srbiji, svaka čast, vidi se ozbiljnost države u borbi sa mafijom“, naveo je Koroman.

I tu se nije zaustavio…

„Bravo SNS manipulatori, sada će narod polupismeni da se sladi kako će fudbaler da plati tamo neku kaznu, a što je prazan frižider to nema veze, samo neka fudbaleru bude loše i neka ga reznu malo. Idemo Srbijo, jako samo“.

I nastavio…

„Nesrećnici, on dnevno ima 40.000 evra platu. Dnevno. Pronosi ime srpskog sporta, umesto da mu dajemo podršku mi dečka sputavamo i u zatvor da ga strpamo…“, naveo je Koroman.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je objavilo saopštenje povodom postupka koji se vodi protiv Luke Jovića, fudbalera Real Madrida i reprezentacije Srbije.

Opširnije u posebnoj vesti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare