Bogdan Korak emotivno o ćerki koja je 30 dana u bolnici
Bogdan Korak; Foto: YouTube/Sremska Mitrovica Ozon Media Zvanični Internet TV

Radnički iz Sremske Mitrovice obezbedio je opstanak u Prvoj ligi Srbije, što je trener Bogdan Korak vrlo emotivno doživeo.

Srpski stručnjak, koji je vodio i brojne superligaše, imao je potresno izlaganje posle prekinute utakmice protiv Dinama iz Vranja (1:1).

Korak je opstanak u drugom po rangu takmičenja u srpskom fudbalu posvetio ćerki, o kojoj je govorio kroz suze.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu, to je to, malo sam emotivno reagovao“, rekao je Korak.

Biranim rečima je govorio i o klubu iz Sremske Mitrovice.

„Ovo je veliki uspeh, odigrali smo 11 odličnih utakmica, a niko nije ni sanjao da ćemo opstati. Nikad ovde nisam bio sam, svi ljudi iz uprave vodili su svaki dan računa o svemu, da nam ništa ne fali. Igrači su to vratili na pravi način“.

Korak se osvrnuo i na to što njegov kolega iz Vranja nije došao na konferenciju za medije.

„Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, jer moja ekipa izgleda da smenjuje trenere ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa šest-sedam igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar Fudbalskog saveza Srbije, oni jedva čekaju takve situacije u našem fudbalu sigurno. Nadam se da će to sve nestati iz našeg fudbala…“

Posebno je naglasio kako su izborili opstanak u Prvoj ligi.

„Šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o bilo kom sudiji. Čestitao sam i otišao sam s teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa“, zaključio je Korak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare