Foto: Reuters

Bivšeg fudbalera Real Madrida Edvina Konga ispitala je policija u sklopu istrage o trgovini drogom u Španiji. On je demantovao umešanost u "mutne radnje".

Kongo, koji je Kolumbijac, rekao je u jednoj televizijskoj emisiji da je bio u policijskoj stanici na ispitivanju i da je posle toga pušten kući.

PROČITAJTE JOŠ

On je negirao krivicu i rekao da je ušao u policijsku stanicu sa lisicama na rukama, pošto tako nalaže protokol.

Kongo je rekao da je ispitan zbog njegovih veza sa nekim ljudima koji su pod istragom policije. Priznao je da neke od njih poznaje, ali je rekao da nije umešan u ništa što bi moglo biti nelegalno. On je naveo da je neke od njih upoznao kada se uključio u posao kupovine i prodaje smaragda.

Kongo je dodao da ga je policija dugo pratila i da mu je rečeno da „mora da izbegava određene ljude“. Naveo je da su u policiji veoma dobro postupali prema njemu.

Kongo je 1999. godine potpisao za Real Madrid, ali nije odigrao nijednu utakmicu za taj klub, već je bio na pozajmicama u Valjadolidu, Gimaraešu i Tuluzu. Posle toga potpisao je za Levante, a zatim je igrao i za Hihon, Rekreativo, Olimpik Hativu, a karijeru je završio u Benisi 2009. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar