Kilijan Mbape; Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT

Saga oko prelaska Kilijana Mbapea u Real iz Madrida gotovo iz sata dobija neke nove zaplete, a sada su reč preuzeli Pari Sen Žermen i Borusija iz Dortmunda.

PROČITAJTE JOŠ...

Madriđani su poslali poruku „svecima“ u kojoj su od tima sa Parka prinčeva zatražili odgovor najkasnije do nedelje, 29. avgusta u ponoć, pod pretnjom da će se u suprotnom povući iz pregovora.

Ubrzo je usledio i odgovor iz Pariza:

„PSŽ nije zvanično odbio ponudu od 180 miliona evra. Real je poslao ultimatum, ali je to pokeraški blef. Ukoliko dođe do Mbapeovog odlaska, transfer će verovatno biti realizovan u poslednja 24 sata prelaznog roka“, naveo je novinar Žulijen Mejnard sa televizije TF1.

Za to vreme, PSŽ je dobio odgovor povodom mogućeg transfera Erlinga Holana:

„U PSŽ-u znaju da transfer Holana nije moguć u poslednjim danima prelaznog roka. Mi smo fudbalski klub, ne banka. Naš stav je jasan i nije menjan“, rekao je direktor Borusije Mihael Zorc.

Podsećamo, Holan je želja i Reala i PSŽ-a. Dok ga Parižani vide kao idealnu zamenu za Mbapea, Real želi da upari dvojicu supertalentovanih ofanzivaca koji bi narednih desetak godina trebalo da budu među najboljih igračima sveta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram