Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković rekao je policiji da je do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, došao preko višegodišnjeg poznanstva sa predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom, prenosi Blic.

Kajmaković je priveden u utorak u lokalu „Butik 3“ u čije je poslovanje umešan.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru sa pripadnicima UKP koji je trajao tri sata, Kajmaković je pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima Belivuka koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i druga krivična dela.

Kajmaković je policiji ispričao da je suvlasnik, direktor i menadžer nekoliko ugostiteljskih objekata u Beogradu, kao što su „Tri šešira“, „Zlatni bokal“, „Kasina“, „Temperament“ i „Lafajet“, kao i „Butik 1,2 i 3“.

Komplikacije su počele 2016. godine kada ga je Kokeza više puta kontaktirao i ubeđivao da obezbeđenje „Kasine“ na Terazijama preuzmu navijači Partizana.

„Rekao mi je da imaju najbolje obezbeđenje, da mogu da spreče dolazak kriminalaca i da neće biti problema sa navijačima“, preneo je izvor Blica reči Aleksandra Kajmakovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare