Kokeza
Pantelić i Kokeza, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i potpredsednik Marko Pantelić, osećaju se bolje i na korak su od totalnog ozdravljenja od koronavirusa.

Ovu informaciju za Nova.rs potvrdio je Miljko Ristić, šef medicinskog tima Fudbalske reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Tačno je da je stanje Slaviše Kokeze i Marka Pantelića dosta bolje. Ipak, ja sa njima nisam u kontaktu već tri dana, sve što pričam odnosi se na period pre toga. Od prvog dana je njihov oporavak dobro tekao. Pantelić je čak otkako je imao prve simptome i nakon što je testiran, pušten na kućno lečenje, dok je Kokeza ostao na Infektivnoj klinici u Beogradu. Ipak, i on se baš kao i Pantelić vodio kao lakši slučaj. Njihov oporavak je u završnoj fazi“, objasnio nam je profesor dr Miljko Ristić.

Na konkretno pitanje da li je predsednik Slaviša Kokeza u međuvremenu pušten iz bolnice, Ristić je odgovorio:

„Nemam tu informaciju jer se nismo čuli tri dana, ali mislim da je realno da jeste. Bilo mu je dosta bolje kada smo se poslednji put čuli“, završio je razgovor dr Ristić.

Podsetimo, Slaviša Kokeza bio je pozitivan na koronavirus nakon povratka iz Milana, a vest da je prvi čovek FSS zaražen zvanično je potvrđena 13. marta.

Samo dva dana kasnije njegova „desna ruka“, potpredsednik Marko Pantelić, takođe je bio pozitivan na testu za virus Covid-19.

Visoki funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije zajedno su boravili na kongresu UEFA u Amsterdamu početkom marta, i sumnja se da je tada Kokeza, preneo virus Panteliću.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram