Foto: FSS

Marko Pantelić, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, zaražen je koronavirusom. Bivši reprezentativac Srbije bio je u društvu predsednika FSS Slaviše Kokeze na kongresu UEFA u Amsterdamu početkom marta.

Vest da je i Marko Pantelić pozitivan na koronavirus, ne bi trebalo nikoga da iznenadi, s obzirom na to da je on „desna ruka“ prvog čoveka srpskog fudbala i da su „osuđeni“ jedan na drugog kada su brojni sastanci sa UEFA u pitanju. Tako su zajedno boravili u Amsterdamu 3. marta, na žrebu za drugu sezonu Lige nacija.

PROČITAJTE JOŠ

Kako saznajemo, Pantelićevo stanje je stabilno, dobro se oseća i nalazi se u početnoj fazi bolesti. Trenutno je u samoizolaciji u kućnom karantinu.

Drugi čovek FSS navodno nije imao nikakve simptome, ali je samoinicijativno u subotu rešio da se testira, nakon što je provodio vreme sa Kokezom, koji je po dolasku u Beograd završio u bolnici zbog visoke temperature.

Test je, baš kao i u slučaju predsednika FSS, bio pozitivan.

Nova.rs pokušala je da stupi u kontakt sa potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Markom Pantelićem, ali se on nije javljao na telefon.

Podsetimo, Slaviša Kokeza je od petka na Infektivnoj klinici u Beogradu gde mu je dijagnostikovan koronavirus.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram