Foto: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je koji fudbaleri ne mogu da nastupe za njegov tim u predstojećim mečevima.

Kamp Srbije u ponedeljak su već napustila trojica igrača kojih neće biti u postavi tima za utakmice sa Katarom, Luksemburgom i Irskom.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč sa Katarom u sredu, revnijalnog je karaktera, a Stojković sav fokus usmerava ka Luksemburgu i Irskoj (četvrti i sedmi septembar).

„Nažalost trojica igrača će biti, to jest već su van ekipe. To je Marko Grujić, Uroš Spajić i Marko Petković. Oni su već u ponedeljak napustili kamp. Naravno da se radi o povredama koje ne mogu biti sanirane za Katar, Luksemburg i Irsku“, objasnio je Piksi.

Podsećamo, Piksi je u utorak najavio i da će jedan od dvojice igrača, Veljko Birmančević ili Mile Svilar, u meču sa Katarom biti siguran starter.

Kada je reč o kompletnom spisku koji je konkurisao za tri predstojeće utakmice, Piksi se opredelio za sledeće igrače:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Marko Ilić

Odbrana: Strahinja Pavlović, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Matija Nastasić, Marko Petković, Aleksa Terzić, Filip Mladenović

Sredina terena: Mihailo Ristić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Ivan Ilić, Filip Kostić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Marko Grujić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Andrija Živković, Veljko Birmančević

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović.

BONUS VIDEO: Pčele napravile haos na fudbalskoj utakmici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar