Foto: Printscreen/Zvezda autobus

Fudbaleri Crvene zvezde su posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona na penale od Omonije (4:2) morali autobusom da se probijaju kroz masu navijača, koji su okupirali grad.

Istorijski plasman Omonije u plej-of za Ligu šampiona bio je jasan znak da se armija navijača okupi na ulicama, da to proslavi. Kako i dolikuje…

PROČITAJTE JOŠ

Najvatreniji i najverniji navijači kluba iz Omonije su prvobitno okupirali parking ispred stadiona „GSP“, na koji zbog pandemije koronavirusa nisu mogli da uđu.

Kako su u tim trenucima crveno-beli fudbaleri i ekspedicija napuštali pomenuto zdanje, „sudar“ je bio neizbežan. Autobus sa zvezdašima lako se probio kroz masu.

Η αποχώρηση της αποστολής του Ερυθρου Αστέρα από το ΓΣΠ

Η αποχώρηση της αποστολής του Ερυθρου Αστέρα από το ΓΣΠ

Posted by THEMASports on Среда, 16. септембар 2020.

„Pevali su navijačke pesme, bili su pozivitni, uzvikivali su parole, ali nikog nisu ugrozili, nisu napravili bilo kakav incident“, pišu kiparski mediji.

Haos je usledio na ulicama Nikozije, nešto dalje od parkinga.

Kako prenose tamošnji mediji reč je o navijačima AEL-a, ljutog gradskog rivala Omonije, koji su bili besni zbog istorijskog uspeha Omonije. Kamenovani su automobili, šest njih je razbijeno, a među povređenima je i jedna žena s kojom je bilo dvoje maloletne dece.

Na sreću, policija je brzo uspela da uspostavi kontrolu i da spreči dalji haos.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare