Foto: AP Photo/Hassan Ammar

Neće mu biti lako da zaboravi.

Engleska je odigrala sjajan meč, ali je doživela poraz od Francuske rezultatom 2:1 i oprostila se u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Ponovo se povelo pitanje otkaza Garetu Sautgejtu koji je na udaru engleske javnosti.

Poraz je teško pao i Hariju Kejnu koji je promašio drugi penal za izjednačenje.

„Ovaj poraz će još dugo boleti“, naglasio je Hari Kejn.

On s eosvrnuo i na penale koje je izveo.

„U svakom meču sam spreman za jedan ili dva penala. Pre nego što se to desi, znam kako ću da izvedem taj udarac, a tako je bilo i sada. Prvi put je bilo odlično, drugi put ne toliko. Kao kapiten moram to da prihvatim. Ovaj poraz mnogo boli, ali u isto vreme sam ponosan na sve saigrače jer smo odigrali veoma dobru utakmicu. Bilo je i veoma dobro ukupno prvenstvo.Nažalost, mi smo Idemo kući ranije nego što smo želeli“, rekao je napadač Totenhema engleskim novinarima.

I pored poraza i tragične uloge meča, Kejn oko sebe nije širio isključivo negativnu atmosferu.

„Ne plašim se za ovaj tim. Ima previše talenata i napredujemo. Trener Sautgejta? Svi ​​mi igrači želimo da on ostane, ima ugovor koji još važi, ali na kraju odluka je ipak njegova . Ali moram da kažem da je reprezentacija od njegovog dana strahovito napredovala od njegovog dolaska. Pogledajte gde smo sada i gde smo bili ranije. Ponavljam, svi se nadamo da će on ostati sa nama“, zaključio je Kejn.

BONUS VIDEO Brazilci prozivali Hrvate i njihove dresove