Foto: Nikola Mitić/Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je glasanje za najboljeg igrača minule sezone u kojoj su crveno-beli odbranili titulu prvaka Srbije.

Osvojili su i Kup, igrali su i u šenaestini finala Lige Evrope, a tokom sezone u Superligi nisu doživeli poraz.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao šlag na tortu bila im je pobeda u derbiju nad Partizanom u ligi, a onda i na penale u finalu Kupa.

Klub je navijačima dao mogućnost da biraju najboljeg pojedinca, a u užem izboru su Milan Borjan, Nemanja Milunović, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i El Fardu Ben.

Borjan je na 47 utakmica primio samo 28 golova u svim utakmicama, već četiri godine je standardan i svojim odbranam je rešio pitanje pobednika Kupa.

Nemanja Milunović je otišao u Alaniju ovog vikenda, ali je tokom sezone bio jedan od najpouzdanijih u defanzivi, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi Evrope. Dao je i šest golova.

Aleksandar Katai je u napadu bio sjajan, a da nije bilo zdravstvenih problema koji su ga na nekoliko meseci odvojili od terena, saldo od 18 golova i osam asistencija bi bio i veći.

Mirko Ivanić je bio nosilac igre ekipe, odigrao je 48 utakmica, svojim potezom je rešio derbi i dao je 20 golova, pa je tako bio najbolji strelac Zvezde, a imao je i 15 asistencija.

El Fardu Ben je već nekoliko godina standardno dobar, a ove sezone je imao 18 golova na 42 utakmice. Ima i deset asistencija. Navijači mogu da glasaju za jednog od njih do srede devetog juna u podne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar