Foto: EPA-EFE/Dimitar Dilkoff / POOL

Korpulentni napadač i kapiten Zenita Artjom Dzjuba, našao se u središtu skandala zbog video snimka koji kruži na društvenim mrežama, a na kojem on masturbira.

Snimak je navodno nastao 2019. godine, a na njemu se vidi kao as Zenita masturbira u hotelskoj sobi, dok ruski mediji pišu da je za sve „kriva“ prezenterka „Meč TV“ zanosna Marija Orzul.

PROČITAJTE JOŠ

Ruski reprezentativac „igrao se s vršnjakom“ dok je slušao glas pomenute voditeljke i sve se dešavalo u decembru prošle godine.

Nejasno je kako je kompromitujući video tek sada dospeo u javnost.

Za sada se nisu oglasili ni Zenit ni Dzjuba, ali je sigurno da napadaču tima iz Sankt Peterburga neće biti lako pred nedeljni meč s Krasnodarom (17), te će mu pritisak biti još veći, s obzirom na to da već 655 minuta posti u Premijer ligi Rusije.

Ipak, Dzjuba je platio ceh u nacionalnom timu jer je skinut sa spiska za predstojeće mečeve u Ligi nacija. Jedna od utakmica je i ona sa Srbijom u Beogradu.

„Situacija sa Dzjubom nema nikakve veze sa ruskom reprezentacijom sa sportske tačke gledišta. Zbog toga ne vidimo razlog zbog kojeg bismo davali bilo kakav komentar na ovu temu. Stručni štab je za pripremu mečeva sa Moldavijom, Turskom i Srbijom, procenio da fokus mora da bude maksimalan i da ne smeju da ga remete nevažne stvari. Odlučeno je da Dzjuba ne dolazi u trening kamp sa cilje da se sačuva igrač i reprezentacija od pojačanog negativnog publiciteta“, saopšteno je iz ruskog tima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@euro_scope је поделио/ла објаву дана

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar