Foto: stu.dio / Shutterstock

Moglo je da bude i gore...

Roditelji srpske dece napadnuti su u subotu popodne na fudbalskom turniru u Sarajevu i to nakon utakmice svojih mališana.

U pitanju je bio Tradicionalni junior kup u Sarajevu, a roditelje je napala grupa huligana iz nepoznatih razloga.

Situacija je mogla da bude i znatno gora, pošto su deca za dlaku izbegla napad, nakon što su se nekoliko trenutaka pre pojave huligana razdvojila od svojih roditelja.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbi su pokušali da oteraju huligane iz hotela i sa parkinga, ali su se maksirani navijači branili bakljama, noževima i suzavcem.

U opštem haosu jedan roditelj je zaradio povredu butine i zadnjeg dela tela, pošto je uboden.

Na svu sreću, rana nije velika i opasna, a roditelj u prvom momentu nije ni shvatio da je povređen.

„Jednog od roditelja su uboli u butinu, plitke su rane, primio je tetanus u KC Sarajevo. Ja sam bio sa njim u sobi kada je došla pomoć i mi ostali smo sada u hotelu obezbeđeni od strane policije“, rekao je za Nova.rs jedan od svedoka iz Sarajeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Sagovornik nam je otkrio i detalje sa lica mesta.

„Bio sam sa grupom od desetak roditelja koji smo krenuli za trojicom koji su naprskali suzavac. Izašli smo na parking i tamo ih je bilo oko dvadesetak. Gađali su nas i mi smo krenuli nazad. U tom trenutku smo ušli u hotel i rekao sam jednom od roditelja da mu je pocepana jakna i on kaže gde i ja mu pokažem. On na to kaže da ga zateže i butina i kad smo pogledali utvrdili smo da je uboden nožem“.

Prema rečima naših ljudi iz Sarajeva, roditelji srpske dece nisu bili u sukobu ni sa kim, pa će povod za napad verovatno ostati misterija.

Povređeni roditelj nije u životnoj opasnosti, a hitna pomoć je veoma brzo stigla na mesto nesreće, kao i policija, koja je i dalje na terenu.

BONUS VIDEO Navijači Lacija bakljadom ispratili Sinišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar