Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Lionel Mesi je na utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona još jednom pokazao visoku klasu, a među onima koji su oduševljeno reagovali na njegove poteze bio je i Kristijan Vijeri.

Bivši reprezentativac Italije, koji je za „azure“ odigrao 49 mečeva i postigao 23 gola, našao se u ulozi stručnog komentatora sa utakmice u Torinu u kojoj je Barselona pobedila Juventus sa 2:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinac je u finišu susreta golom iz penala potvrdio pobedu katalonske ekipe, a Vijeri je bio oduševljen potezima zvezde Barselone.

PROČITAJTE JOŠ: Barsa je pokušala da bude duhovita – dok nije odgovorio Juve

Vijeri je Mesija uporedio sa junakom iz romana, Harijem Poterom.

„Barselona je odigrala sjajno, Španci su vrlo lako mogli da postignu i šest ili sedam golova. Mislim da su bili fantastični, a Mesi je mađioničar. On je Hari Poter fudbala“, pohvalio je Vijeri igru Argentinca.

Nije štedeo komplimente, ali je priznao i da će se, kada Mesi bude okačio kopačke o klin, biti jako razočaran.

„Kada bude prestao da igra, izbaciću TV napolje, neću raditi na televiziji. Možda ću morati da gledam Netfliks, jedino mi to preostaje kad on ode u penziju, jer nema šta drugo da se gleda“, rekao je Italijan.

On je dodao da Barselona u pravao vreme ulazi u formu.

„Ne znam ni sam kako su izgubili od Reala u El klasiku. Po ovom što sam video, čini mi se da neće više gubiti ove godine, nestvarno su igrali“, zaključio je nekadašnji napadač Juventusa, Intera i Milana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar