Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

"Stezanje kaiša".

Fudbalski klub Juventus pokušaće da u narednim nedeljama napravi prve korake ka finansijskoj stabilizaciji, iz dana u dan pojavljuju se spekulacije o imenima igrača koji bi mogli da napuste Torino.

PROČITAJTE JOŠ...

I sve je bilo na nivou nagađanja, sve do sad. Kako tvrdi italijanska Gazeta delo sport, uprava „stare dame“ napravila je plan po kom će u narednim mesecima dogovoriti izlazne transfere svojh igrača sa ciljem višemilionske uštete.

Klub bi trebalo da napuste Adrijen Rabio, Leandro Paredes, Huan Kvadrado, Aleks Sandro i Anhel di Marija, a projektovana ušteda ide i do 70 miliona evra.

U Juventusu izgleda spremni na najgore, pošto bi ostvarenje najgoreg scenarija po „staru damu“ u vidu oduzetih dodatnih 20 bodova potencijalno značilo i borbu za opstanak, mada je pitanje da li će na tome i ostati, s obzirom na to da je kompletno poslovanje ovog kluba pod istragom.

Prethodnih nedelja spominjalo se da bi klub mogao da napusti i Dušan Vlahović, koji je navodno poslednjeg dana prelaznog roka bio nadomak Real Madrida, povezivan je i sa Arsenalom, ali je ipak ostao u Torinu.

BONUS VIDEO Vrisak u Torinu u centru kada je Dušan Vlahović dao gol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar