Podeli
Foto: REUTERS/Juan Medina/Guliver

Mediji u Španiji prenose da bi Real mogao da kazni Luku Jovića novčanom kaznom zbog povrede koju je dobio van trenažnog procesa, a naš trener Veljko Paunović smatra da Luka ne čini dobro sam sebi.

Iako se ne navodi bez kog dela primanja bi mogao da ostane srpski fudbaler jasno je da bi kazna osim na poslednju bizarnu povredu, mogla da se odnosi i na kršenje karantina u Srbiji.

O Joviću je u španskim medijima pričao i bivši selektor mlade reprezentacije Srbije, Veljko Paunović.

“Jović ne pomaže samom sebi. Vidim ga kao zbunjenog, čini mi se da mu je teško da ostvari kontakt sa ljudima. Mora da razume da voz prolazi samo jednom i ne vraća se. Stavljanje fotografija na Instagram je dobro, ali samo ako prethodno imate dobar učinak na terenu”, rekao je Paunović za program “Kompas sporta”.

PROČITAJTE JOŠ:

Po njegovom mišljenju, Joviću je potreban mentor i uveren je da on zaslužuje da dobije novu priliku na “Santjago Bernabeu”.

“Nadali smo se svi da će Luka prikazati više, mislim da je imao dovoljno vremenada se prilagodi. I dalje verujem u njega”, rekao je Paunović za “Radio Marka”.

On sugeriše i da Luki nedostaje stariji igrač iz tima koji bi mu bio pravi uzor i koji bi mu pomogao da se snađe u klubu kakav je Real.

“Zinedin Zidan se dobro brine o Joviću. Ipak, mislim da njemu na terenu nedostaje neko iskusniji kako bi mu pokazao kako se igra za velike timove kao što su Real, Barselona ili Atletiko Madrid. Jović mora da odradi svoj deo, ali i da nađe pravog mentora. Zahtevi u Realu su ekstremni i morate da odgovorite na njih”, zaključio je Paunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar