Foto: REUTERS/Waleed Ali/Guliver

Reprezentativac Srbije Luka Jović nema nameru da napusti Real Madrid narednog leta, naprotiv, želi da ostane u Madridu barem još godinu.

Kako prenosi list „As“, srpski reprezentativac, koji je pre dva dana doživeo peh, polomivši koščicu u stopalu, biće van terena bar dva meseca.

Brojni mediji nagađaju kako je došlo di povrede, za sada u Realu ćute, a ni sam igrač i članovi porodice ne žele da otkriju detalje.

Jović se povredio u momentu kada je kraljevski klub trebalo da nastavi sa trenažnim procesom posle dva meseca pauze zbog pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Samim tim, sebi je zadao novu glavobolju, ali kako piše madridski list, Jović ne namerava da napusti klub ovog leta i pored ponuda pre svega iz Italije i Engleske, ali i Nemačke.

Kolumnista „Asa“ dodaje da je Jović razgovarao sa čelnicima kluba i da je zatražio da mu ukažu šansu naredne sezone.

Njegova želja je da ispuni misiju u Madridu, jer je svestan „da je dotakao dno“ i da je moguće jedino da napreduje.

On nije bio zadovoljan minutažom ove sezone u timu Zinedina Zidana i smatra da je nedostatak kontinuiteta igranja uticao na njegov krajnji učinak.

Ukoliko ne bude naredne sezone ispunio svoja i klupska očekivanja, spreman je da prihvati ponudu nekih od zainteresovanih klubova, kojih nije malo.

Osim Milana i Napolija, koji su pokazali najviše interesovanja, sada se pominje i Totenhem, a od ranije su u igri Njukasl, Arsenal i Vest Hem, dok je u Nemačkoj zainteresovan Majnc.

Jović je u debitantskoj sezoni na „Santjago Bernabeu“, po dolasku za 60 miliona evra iz Ajntrahta, postigao dva gola na 24 utakmice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar